Distrikts sommarläger Liv@t 2015

Nu närmar sig sommaren stora läger i Lysestrand, som kommer gå av stapeln 28:e Juni till 4:e juli.

För alla deltagare, ledare finns ett dokument som beskriver detaljerna för lägret.

Scoutdistriktet har även en uppdaterad sida för Liv@t 2015 där en mängd information finns tillgänglig.

Vi kommer publicera bildflöden och annat från lägret via hemsidan och främst vår Facebook sida för Långedrags Sjöscoutkår.

Start och slut:

OBS: Vi har bokat en buss för gemensam upptransport. Ni slipper köra upp, scouterna har roligare och lägerarrangörerna blir gladare. Kostnaden är inte inräknad i lägeravgiften.

Avfärd kl 10 söndag 28 juni vid Skutan (samling från 9.30). Tag plats genom att betala in 125 kr på samma plusgirokonto som för anmälan (52 17 29 – 4) senast midsommarafton OCH maila hans@arby.se. Och ni som ännu inte betalat lägeravgiften – gör det nu. Kåren ligger ute med pengarna!

För er som kör upp med bil är det inryckning vid Lysestrand ca kl 12. Tänk på att bilar inte får köras in på området. Se sista sidan för vägbeskrivning.

Oavsett uppfärd: Ta med matsäck för lunchen – den första måltiden vi lagar är middag!

Lägret slutar lördag den 4 juli. Vi planerar att lämna lägret ca kl 13. Vi har inte vågat boka buss för hemfärden än, eftersom vi misstänker att många hämtar sina scouter på väg till semester. Men vi gör det gärna. Anmäl intresse senast midsommar till hans@arby.se, så återkommer vi med besked. Det går alltså att säga ja till både upp- och nedfärd samtidigt…

Övrigt

Från Långedrag är vi som mest 54 scouter och 12 ledare. Vi kommer dela by med Porthälla, Vedum och Nossebro scoutkårer så totalt blir vi ca 130 – plus ca 3 000 scouter på resten av lägret!

Det kommer att finnas en kiosk (och även caféer och en shop för lägerprylar och kläder). Det går att betala med kort och man kan köpa klippkort för att slippa ha med sig kort eller kontanter varje gång. Vi brukar rekommendera 20-30 kr/dag för godis.