Läger

Superhjältepingst!

Kårläger på Hällungen för alla scouter i Långedragssjöscoutkår

30/5 – 1/6

Superhjältepingst 2019 Inbjudan

Anmälan

PS

Tidigare låg alltid detta läger på Pingsthelgen där har det kommit att kallas för ”Pingstläger” även om det numer inte alltid ligger på Pingst. I år ligger det på Kristihimmelsfärdshelgen.

DS

 

Sommarläger på Kragenäs

I sommar är det Distriktsläger GBG2019 och Långedrags sjöscoutkår ska med!
Aktiviteter, skoj och salta bad står på programmet så det här vill du inte missa! Vi i L-sjö kommer bygga upp en egen by med våra tält och lägerkök. Där bor vi och det är därifrån vi utgår när vi tillsammans med våra kompisar i kåren deltar i lägrets aktiviteter. De andra kårerna bygger sina byar på någon annan av områdets många lägerplatser och ängar. Alla kårer i Göteborgs scoutdistrikt är inbjudna, så det här blir en chans att få uppleva ett större läger än vanligt.
Årets Sommarläger kommer att vara på idylliska Kragenäs tillsammans med Göteborgs scoutdistrikt. Detta är ett storläger för Upptäckar-, Äventyrar-, Utmanar- och Roverscouter, dvs för scouter födda 2008 och äldre.

För våra spårarscouter (födda -09 och -10) anordnas annat under sommaren istället.

När? Söndag 28/7 till lördag 3/8
Var? Kragenäs, Göteborgs scoutdistrikts lägerplats, ligger vid kusten i norra Bohuslän i Tanums kommun, ca 14 mil norr om Göteborg (adress Myren 3, 45 791 Tanumshede)
Hur? Transport med buss till och från lägret ingår.

Anmälan till sommarlägret sker vi länken nedan:
Anmälan
Lägret kostar 1600 kr och betalas in till plusgiro 77952-0 (Ange namn och avdelning vid betalning)

OBS! Sista anmälan är 15 april KORT TID KVAR så ta tag i detta bums!
Är du Utmanare? Då kan du även vara med på Eskadersegling av kårens båtar till eller från lägret. Mer info och inbjudan till detta kommer separat senare.

gbg19